Roman og forfatter

Romanen

Forsideillustration: Cecilia Banfi

Forsideillustration: Cecilia Banfi

“Gennem en hinde af is” er min debutroman.

Den udkom fredag den 13. april 2018 på forlaget Apuleius’ Æsel.

Annes søn slår hånden af hende og forsvinder. Anne søger efter ham. Det bringer hende til Indien, men også tilbage i tiden til de valg, hun traf, da hun fik Thomas.

«Hun står stadig midt i stuen og kan ikke bevæge sig nogen steder hen, for døren er lukket bag ham, vi skal ikke have mere med hinanden at gøre, og selvom hun gerne vil løbe efter ham, råbe at han skal standse, at det ikke kan være rigtigt: ”Vi kan vel snakke sammen, Thomas,” holder noget hende tilbage.»

“Gennem en hinde af is” er en roman om et moderne menneske, der står splittet mellem arbejdet, selvudfoldelsen, friheden på den ene side og forholdet til de nærmeste på den anden. Om skyld og skam, og håbet om forsoning.

Om mig:

Jeg er født i 1970 i Vejle.

Foto: Ruben Sichlau

Foto: Ruben Sichlau

Cand. mag. i Litteraturvidenskab og Anvendt Visuel Kommunikation fra Syddansk Universitet – dengang Odense Universitet.

Jeg elskede min studietid i Odense, hvor dage i øvelokalet med pigebandet Mavourneen optog en del af den tid, jeg nok burde have brugt på noget mere seriøst.

At skrive har altid fyldt en meget stor del af mit arbejdsliv. Den anden del af arbejdslivet underviser jeg  i mediefag på Sorø Akademi. Jeg har tidligere været selvstændig manuskriptkonsulent.

Min mand og mine to dejlige børn og jeg bor i Sorø.

For mig er litteraturen og kunsten fundamentet for den menneskelige eksistens.