Kontakt

Foto: Ruben Sichlau
Foto: Ruben Sichlau
FACEBOOK: MariaLundborgForfatterside

INSTAGRAM: marialundborg3159

Skriv til mig på maria@3th.dk, hvis I er interesseret i et arrangement.

Oplæsning – foredrag – samtale – debat

Har I lyst til at få besøg af mig til et arrangement, er I meget velkomne til at kontakte mig. Det kan være en oplæsning, et oplæg, samtaler og debatter i forhold til nogle af de emner, romanen “Gennem en hinde af is” omfatter.

Annes voksne søn siger til hende, at de ikke skal have mere med hinanden at gøre. Hvorpå han forsvinder. Tilbage står Anne og skal forsøge at forstå, hvorfor han foretager så drastisk en handling – og det vil jeg gerne tilbyde at holde et oplæg om, udfra romanen.

Min egen søn var 11-12 år, da jeg begyndte at skrive romanen. På det tidspunkt var der en del omtale i medierne af både teenagere og voksne børn, der brød med familien. Undersøgelser viser, at omfanget af brud er stort, og mange af bruddene sker i familier, der lige så godt kunne være min egen.

For mig var tanken om, at min søn en dag ville fravælge mig, skræmmende, selvfølgelig. Og den bed sig tilstrækkelig fast til, at jeg blev nødt til at skrive om det.

Vi er moderne mennesker i en moderne verden, hvor alt kan vælges, men hvor vi også af og til indfanges af en skæbne, eller af andres valg. Den del af fortællingen om os selv, kan vi nogle gange glemme, og det er bla. det, romanen handler om.

Læs mere om romanen: Roman og forfatter

Læs anmeldelser af romanen: Anmeldelser

Læs om andre arrangementer, jeg har deltaget i: Arrangementer

Lyt til podcasten Svennevigs Hjørne - en samtale mellem forfatter, dramatiker og festivalleder Michael Svennevig og mig om romanen: Svennevig - podcast